Braziliaanse samba workshop

Wij dansen de Samba !  jazeker, dat kunnen wij samen !

In een swingende en feestelijke sambaworkshop leer je op een eenvoudige en vooral leuke manier samen de beroemde stapjes en heupbewegingen van de samba. Leuk voor vrijgezellenfeesten, bruiloften, personeelsfeesten. Braziliaanse samba dans workshop is voor iedereen geschikt!

Tijdens de samba dans workshop gaat u met uw gasten op een swingende manier kennis maken met verschillende samba dans stijlen zoals axe, samba reggae, forro. Onze docent geeft al jaren met veel enthousiasme dans workshops door het hele land.  De Braziliaanse samba dans workshop  is laagdrempelig en dus is het voor iedereen mogelijk om deze workshop te volgen. Of het nu gaat om uw teambuilding, personeelsfeest, vrijgezellenfeest. Onze docent past de samba dans workshop aan uw wensen aan zodat deze makkelijk is in te plannen tijdens elk event.

De Samba is de meest ritmische dans die er bestaat ! De Samba is het opzwepende ritme van hét carnaval van de wereld : Rio de Janeiro.Wie kent niet de exotische danseressen in hun schitterende bikini’s en weelderige hoofdtooien met kleurrijke veren. De samba is het levensritme van het bruisende en tropische Brazilië !

Het  ritme en gezicht van de Braziliaanse samba hoor en zie je wereldwijd toenemen: in muziek en dansshows van bekende artiesten,  het WK voetbal, Carnavalproducties in Europa en als entertainment op knallende feesten en evenementen. Aantal deelnemers onbeperkt !

Heeft u binnekort een vrijgezellenfeest, bruiloft of personeelsfeest te organiseren ?? Bij ons bent u op het goede adres !

Interesse in de Braziliaanse samba workshop? Neem contact met ons op !

Boy van Elten Fotografie (25)

 

Prijslijst danslessen

De lessen worden betaald per kwartaal:

1 x per week les
per maand: 23 euro, per kwartaal: 69 euro

2 x per week
per maand: 36 euro, per kwartaal: 108 euro.