Tropische band

De band Caribbean Boys is een tropische allround band met een hoog entertainment gehalte. Deze band bezorgt iedereen een spetterende avond met een breed repertoire*. Het publiek kan onder andere rekenen op swingende merengue’s, wervelende salsa’s, sfeervolle bachata’s , kaseko’s en soca’s. Deze band staat garant voor een zwoele, zomerse avond. Wat voor weer het buiten ook is, Caribbean Boys brengt de warmte naar binnen! Daarbij wordt het publiek altijd betrokken en het resultaat is een feestelijke avond om nooit te vergeten.

Deze tropische band is ook te boeken in combinatie met een samba- en/of een limboshow. Ook een tropisch aanvullend programma behoort tot de mogelijkheden. De optredens zijn geschikt voor iedereen en overal voor jong en oud, in Nederland maar ook in België en Duitsland!

Ook voor een gemengd* feest of avondvullend programma is deze band aan te bevelen. Niets voor niets beschikt deze band over goede referenties. Naast op openbare optredens is het zo nu en dan ook mogelijk om hen te bewonderen tijdens een kijkavond.

*Naast de Caribische en Latijns-Amerikaanse stijlen speelt Caribbean Boys op verzoek ook disco, pop en zelfs Nederlandstalig.

Klik hier om naar de website van Caribbean Boys te gaan.

*Naast de Caribische en Latijns-Amerikaanse stijlen speelt Caribbean Boys op verzoek ook disco, pop en zelfs Nederlandstalig.tropische band