Lessen dance & art voor kinderen

Lessen dance & art voor kinderen

In 1 uur leren ze ritmisch bewegen op muziek en wordt er een choreografie aangeleerd. Daarna volgt er een kleine pauze met daarachteraan creativiteits les van 1 uur wat hoort bij de dans & thema, we knutselen met kosteloos materiaal.

De kinderen worden gestimuleerd om hun creative geest te laten gaan en krijgen inzicht om het knutselen met dingen die ze al hun huis hebben. Zoveel mogelijk zorg ik voor de materialen maar soms wordt er ook gevraagd om iets mee te brengen van huis bijv: een oud ‘tshirt of eenn lege pak melk of blik.

Na 6 lessen wordt de 7de les een voorstelling gegeven aan de ouders, waar de kinderen kunnen laten zien wat ze geleerd hebben en wat ze gemaakt hebben. Het doel hiervan is om bewustwording van cultuur te stimuleren in de vorm van dans & creativiteit waar samenwerking met andere kinderen centraal staat.

Start:Vrijdag 2 oktober 14.30- 16.30 ( 7 lessen 69,- inclusief hapje & drankje) – lokatie: de slinger, jan schofferlaan, s’-Hertogenbosch

Na een blok van 7 lessen kunnen de kinderen zich opnieuw inschrijven voor nog een vervolg blok van 7 lessen. ( in totaal 4 x per jaar)

* Er is een mogelijkheid voor het jeugdsportfonds als er in een gezin sprake is van een minimum inkomen. En natuurlijk helpen wij u hierbij.

 achterkantflyer1 (2)kidsflyervoorkant (2)

Wil je meer informatie?

informaite over baby samba

Neem contact op met Frenda

  • Via het contactformulier, of
  • Telefonisch: 0642208133
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Brazilian body fit

MAANDAG
- 18:30-1930 / Locatie: Rosmalen

Bisschop bekkerslaan, Rosmalen

WOENSDAG
- 18:30-19:30 / Locatie: BBS Hambaken
- 20:00-21:00 / Locatie: BBS Hambaken

Het Wielsem 1, 5231 BV 's-Hertogenbosch

Prijslijst danslessen

De lessen worden betaald per kwartaal:

1 x per week les
per maand: 23 euro, per kwartaal: 69 euro

2 x per week
per maand: 36 euro, per kwartaal: 108 euro.